Feliway / Beaphar CatComfort

Wat is Feliway en hoe kan ik het gebruiken?

Als een kat zich veilig voelt, zult u zien dat hij met zijn kop langs het meubilair wrijft.

De kat markeert zo zijn territorium als veilig en vertrouwd. De afwezigheid van deze vertrouwde markeringen zou leiden tot een groter gevoel van onrust.
Laboratoria van Ceva zijn erin geslaagd deze natuurlijke markering na te bootsen en in Feliway te stoppen.
Wanneer katten stress hebben (waardoor raken katten gestrest) of ziek zijn, stoppen ze met het markeren van hun territorium als een veilige en vertrouwde plek. Dat kan leiden tot ongewenst kattengedrag zoals het plassen in huis of krabben aan meubels en dergelijke.

Velen zijn u al voor gegaan en de meeste mensen zijn positief over het gebruik van Feliway. Als u Feliway op de juiste manier gebruikt lost het in de meeste gevallen problemen bij uw kat op.

Feliway werkt ook prima wanneer uw kat een nieuwe huisgenoot krijgt! In deze stressvolle situatie voor een kat zorgt feliway ervoor dat uw kat zijn of haar nieuwe huisgenoot sneller accepteert.

Feliway helpt katten op natuurlijke wijze om te gaan met stresssituaties, stopt ongewenst kattengedrag en zorgt voor een harmonieuze omgeving voor u en uw kat.

Feliway is verkrijgbaar als spray en/of als verdamper.

 

Sorteer op
 • Topartikel!

  Feliway Verdamper
  Feliway Verdamper

  FELIWAY VERDAMPERDe Feliway verdamper biedt de uitkomst tegen sproeiende katers en in huis plassende poezen.

  Wanneer gebruik ik de Feliway Verdamper?De Feliway verdamper is ideaal voor huishoudens met meerdere katten, bij…

  € 25,95
 • Feliway Navulling
  Feliway Navulling

  FELIWAY VERDAMPER NAVULLINGWanneer gebruik ik de Feliway Verdamper?De Feliway verdamper is ideaal voor huishoudens met meerdere katten, bij verhuizingen, het introduceren van een nieuw persoon (baby) of huisdier, herinrichten,…

  € 20,95
 • Topartikel!

  Feliway Friends Verdamper
  Feliway Friends Verdamper

  FELIWAY FRIENDS VERDAMPERDe Feliway Friends is geschikt om spanningen en conflicten tussen katten in huis te verminderen.

  Wanneer gebruik ik de Feliway Verdamper?Feliway Friends is een synthetische kopie van het katachtige…

  € 25,95
 • Feliway Friends Navulling
  Feliway Friends Navulling

  FELIWAY FRIENDS VERDAMPER NAVULLINGDe Feliway Friends is geschikt om spanningen en conflicten tussen katten in huis te verminderen.

  Wanneer gebruik ik de Feliway Verdamper?Feliway Friends is een synthetische kopie van het…

  € 20,95
 • Beaphar CatComfort Compleet
  Beaphar CatComfort Compleet

  BEAPHAR CATCOMFORTKlinische studies tonen aan dat het feromoon van Beaphar CatComfort® helpt in stressvolle situaties en ongewenst gedrag voorkomt. Omdat katten reageren op dit feromoon, is Beaphar CatComfort® ideaal voor de…

  € 22,99
 • Beaphar CatComfort navulling
  Beaphar CatComfort navulling

  BEAPHAR CATCOFORT NAVULLINGKlinische studies tonen aan dat het feromoon van Beaphar CatComfort® helpt in stressvolle situaties en ongewenst gedrag voorkomt. Omdat katten reageren op dit feromoon, is Beaphar CatComfort® ideaal…

  € 15,99
 • Beaphar spray 60 ml.
  Beaphar spray 60 ml.

  BEAPHAR KALMERENDE SPRAY 60 ML.Klinische studies tonen aan dat het feromoon van Beaphar CatComfort® helpt in stressvolle situaties en ongewenst gedrag voorkomt. Omdat katten reageren op dit feromoon, is Beaphar CatComfort®…

  € 19,99
© 2014 - 2024 Langhout's Dierenspeciaalzaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel