Milbemax Grote Honden = Milquestra 4 tabletten!

Vorige Artikel 12 van 23 Volgende
€ 24,50 (inclusief 21% btw)
Aantal

LET OP: MILBEMAX WORDT VERVANGEN DOOR MILQUESTRA

Milquestra is het ontwormmiddel van Beaphar met dezelfde bestanddelen als Milbemax. En dus werkzaam is tegen dezelfde soorten wormen!

Milbemax is een orale tablet met een breed spectrum werking tegen parasitaire wormen voor de behandeling van gemengde infecties met rondwormen, haakwormen en lintwormen, en voor de preventie van hartwormziekte bij honden.

Uiterst effectieve behandeling met een breed spectrum

Door de snelle en directe werking in het maag-darmkanaal, zorgt Milbemax voor een effectieve verwijdering van de wormlast bij besmette honden.

Orale dosis voor precieze behandeling

Omdat Milbemax een orale behandeling is, komt de juiste dosis direct in het darmkanaal terecht. Dit maakt het voor eigenaren en huisdieren een doeltreffend middel zonder knoeien.

Goed veiligheidsprofiel

Milbemax tabletten voor honden kunnen gegeven worden aan pups vanaf 2 weken oud en/of 0,5 kg en zijn geschikt voor drachtige en zogende teven. Het is niet nodig om uw hond af te zonderen van andere huisdieren tijdens of na de behandelng en u kunt gerust zijn dat contact met uzelf en uw gezin na een behandeling met Milbemax veilig is.

Samenstelling

Milbemax voor honden: één tablet bevat 12,5 mg milbemycine oxime en 125 mg praziquantel.

Inhoud : Blisterverpakking met 2 x 2 tabletten

© 2014 - 2020 Langhout's Dierenspeciaalzaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel