Kies uw categorie

Hondendenkspel Fanatic

Artikel 1 van 15 Volgende
€ 22,99 (inclusief 21% btw)
Aantal

Hondendenkspel Brain Game Fanatic

Met dit hondendenkspel activeert u de hersenen van uw hond en versterkt u uw band met hem door samen te werken. Het hondendenkspel stimuleert tevens de zelfverzekerheid van uw hond. De moeilijkheidsgraad kunt u zelf eenvoudig aanpassen aan uw hond. Bij deze variant zijn meerdere spellen mogelijk.

Hoe werkt het:

Laat uw hond eerst kennis maken met het hondendenkspel. Dit doet u door snacks in de gaten te stoppen zonder deze af te sluiten. Uw hond zal dit herkennen als een leuk spelletje dat hem beloont met iets lekkers.

  • Spel 1 :

Leg enkele snacks in de verzonken gaten en schuif de groene schijven er overheen, zodat de snacks niet meer zichtbaar zijn. Uw hond zal met zijn snuit en poten moet proberen de schijven van hun plaats te krijgen om ze bij zijn beloning te komen. Door de snacks op verschillende plekken te verstoppen blijft het continu een uitdaging voor uw hond om ze te vinden.

  • Spel 2 :

De twee groene kleppen zijn te openen door de afzonderlijke tandwielen die uw hond met zijn poot kan bedienen. De ribbels op deze tandwielen heeft uw hond beter grip met zijn poot. U kunt het nog bemoeilijken door slechts in 1 van beide gaten een lekkernij te verstoppen en beide kleppen te sluiten.

  • Spel 3 :

U kuntnatuurlijk een combinatie maken van spel 1 en 2 waardoor uw hond echt op zoek moet naar zijn beloning en al zijn instincten moet raadplegen.

Afmeting :  ca. 22,5 cm doornsee.

© 2014 - 2019 Langhout's Dierenspeciaalzaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel