Kadotip!

Luxe Raamfeeder Born in Sweden

Artikel 1 van 10 Volgende
€ 17,95 (inclusief 21% btw)
Aantal

Born in Sweden Raamfeeder

Deze Born in Sweden design raamfeeder bevestigd u met een zuignap makkelijk op uw raam. De vogels zijn nog nooit zo dichtbij geweest.

De Born in Sweden raamfeeder is niet zomaar een voersilo. De bol is aan beide kanten open zodat meerdere vogels tegelijk kunnen genieten van hun favoriete voer.

De raamfeeder is door de kleine openingen en zit mogelijkheden iet geschikt voor de grote vogels. Hierdoor kunt u optimaal genieten van alle kleine vogels in uw tuin.

Gebruiksaanwijzing :

In de Birdfeeder zit een klein afwateringsgaatje. Klem hier het stokje/beugeltje waarop de vogels kunnen gaan zitten.
Tussen de twee zuignappen zitten kleine driehoekjes. Zorg ervoor dat deze driehoekjes uiteindelijk verticaal (dus één boven en één onder) op de Birdfeeder komen te zitten. Plaats de bevochtigde zuignap precies op het midden van de vlakke kant van de Birdfeeder. Wanneer de zuignap goed in het midden zit is de Birdfeeder klaar voor gebruik. Nogmaals, let op dat de driehoekjes die op de zuignap zitten, boven en onder geplaatst zijn. Hierdoor blijft de Born in Sweden Birdfeeder mooi recht op het raam hangen.
Maak het raam goed schoon op de plaats waar u de Birdfeeder wilt plaatsen, bevochtig de zuignap en druk hem stevig tegen het raam. Als de Birdfeeder goed op zijn plaats zit dan kunt u hem met een diepe lepel of klein schepje vullen met vogelvoer.


© 2014 - 2020 Langhout's Dierenspeciaalzaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel