Kattenluik Chip

Iedereen met een kat kent het verschijnsel wel. Vreemde katten in huis die het eten van uw kat opeten of erger nog zijn of haar geurvlaggen uitzetten in uw huis. De gewonen kattenluiken laten namelijk iedere kat binnen. De kattenluiken die werken op de microchip van uw kat zorgen er voorgoed voor dat er geen vreemde katten meer bij u binnen komen.

Het kattenluik is altijd vergrendeld en zal worden ontgrendeld op het moment dat het kattenluik de chip van uw kat leest. Zodra uw kat binnen is zal het kattenluik automatisch weer vergrendelen.

Wij bieden twee merken kattenluiken die werken op de unieke microchip van uw kat.

Het Sureflap kattenluik en het Petsafe microchip kattenluik werken op de unieke chip van uw kat en zijn eenvoudig te programmeren. Maak gebruik van onze aanbieding op het Sureflap kattenluik en betaal nu slechts € 84,95!
 

Met een kattenluik die op de chip van uw kat werkt heeft u nooit meer ongenodigde gasten is huis

En daarnaast bieden wij ook nog  katteluiken met magneet vergrendeling aan. De staywell 932, bij dit kattenluik krijgt de kat een magneet aan zijn halsband bevestigd, die de sleutel is voor het deurtje van het kattenluik. Een goedkopere optie dan bijvoorbeeld het sureflap kattenluik die toch vreemde katten buiten houdt.

Sorteer op
 • Staywell 932 (magnetisch 4 standenluik)
  Staywell 932 (magnetisch 4 standenluik)

  U kunt de 932 in deuren, ramen of muren inbouwen. Het kattenluik heeft bovendien een doorzichtig vast luik. Door de magneetbediening hebben zwerfkatten geen mogelijkheid binnen te komen.

  Bij hety magnetische kattemluik van…

  € 49,95
 • Magneten voor Petsafe Staywell 932 (2 stuks)
  Magneten voor Petsafe Staywell 932 (2 stuks)

  Deze magneten voor aan de halsband zijn geschikt voor de staywell 932.

  Zorg altijd voor een magneet op voorraad voor als de kat het per ongeluk zal verliezen. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kan uw kat…

  € 6,95
 • Petsafe microchip kattenluik
  Petsafe microchip kattenluik

  PETSAFE MICROCHIP KATTENLUIKUw PetSafe® Microchip Kattenluik is ontworpen om uw kat makkelijke toegang tot de buitenwereld te geven, terwijl het andere, probleemkatten en -dieren, buiten uw huis houdt.

  Het PetSafe® Microchip…

  € 89,99 € 79,99
© 2014 - 2024 Langhout's Dierenspeciaalzaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel