Pup & Snacks

Pup & Kauwsnacks

Op een leeftijd van ongeveer drie maanden begint uw puppy met het wisselen van de tanden. Om dit te stimuleren heeft hij behoefte om te kluiven. Door het verstrekken van kauwmateriaal voorkomt u dat uw puppy bijvoorbeeld aan het meubilair of schoenen begint.

De meeste geschikte materialen zijn kauwbotjes van buffelhuid. Voor al het speelgoed en kluifmateriaal geldt dat het van betrouwbaar materiaal moet zijn en een goede afmeting heeft. En zelfs dan kan uw puppy het speelgoed stuk krijgen met zijn scherpe tandjes. Laat uw puppy dus altijd onder toezicht met botjes en speelgoed spelen, om ongelukken te voorkomen.

Pup & Beloningsnacks

We weten uit ervaring dat honden die (tijdens een oefening of training) positief gemotiveerd worden, extra goed hun best willen doen. Met een lekker belonings brokje werkt elke hond met meer plezier en aandacht. Bij de opvoeding of training van een pup of oudere hond kan met een lekkere, maar gezonde, beloning slim gebruik worden gemaakt van de natuurlijke "will to please" van uw hond. Tijdens hondensport zoals flyball, agility of speurwerk geven lekkere beloning snacks uw hond nog meer plezier in het volbrengen van de klus.

Ook bij het zindelijk maken of bij de bench training komen beloningsnacks goed van pas.

Beloon uw pup bij goed gedrag en hij zal snel leren en begrijpen wat hij moet doen om weer wat lekkers te krijgen. De meeste trainingsnoepjes zijn zacht zodat de hond snel verder kan en niet lang staat te kauwen als hij iets heeft gedaan.

Kortom een must om in huis te hebben! De snacks van bijvoorbeeld Proline zijn uiterst geschikt voor training en worden door vrijwel iedere hond zeer gewaardeerd.

Kies uw categorie om te kijken wat wij uw pup aan lekkers te bieden hebben of kijk hieronder en maak een keus uit onze selectie.

BeloningsnacksKauwmateriaalKoekjesProline Snacks

 

© 2014 - 2020 Langhout's Dierenspeciaalzaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel