Kies uw categorie

Bento Kronen Kattenvoer

Bento Kronen Premium

Bento Kronen Premium kattenvoer zijn licht verteerbare brokken,  aangepast aan de leeftijd en de activiteit van elke kat.

Dit kattenvoer bevat alle nodige voedingsstoffen zoals eiwitten, aminozuren, vetstoffen, vezels, vitaminen, mineralen en sporenelementen, en dat in de juiste verhoudingen, om elk mogelijk tekort te voorkomen en om uw kat in alle levensfases optimaal te voeden. Alle producten worden volgens de strengste normen gefabriceerd en bevatten:
- eiwitten afkomstig van kip,
- fructo-oligosachariden voor een gezonde darmflora,
- natuurlijke vezels ter voorkoming van haarballen in het spijsverteringsstelsel,
- Yucca-extracten voor zo min mogelijk ontlastingsgeurtjes,
- een laag magnesiumgehalte ter voorkoming van blaasgruis,
- L-carnitine (enkel in de Light-voeding) voor een betere vetverbranding,
- uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van geur- of kleurstoffen, of bewaarmiddelen,
- natuurlijke antioxidantia om de smakelijkheid integraal te bewaren.
 

 

BENTO KRONEN PREMIUM Kitten is een volledige voeding voor opgroeiende kittens en drachtige of zogende kattinnen. Brengt alle voedingselementen aan voor een optimale ontwikkeling van het skelet, gebit en spierweefsel. Tijdens de groeiperiode heeft uw jonge kat een zeer voedzame voeding nodig met hoogwaardige dierlijke eiwitten, want tekorten in de groeifase kunnen later grote gevolgen hebben. PREMIUM Kitten is ook als optimale voeding aan te bevelen voor drachtige en zogende poezen, omdat deze voeding voedzaam is en rijk aan energie.

BENTO KRONEN PREMIUM Adult is een volledige voeding voor volwassen katten: evenwichtig, uitgebalanceerd, hoogverteerbaar en energierijk. Op basis van verse kip voor superieure smaak en verteerbaarheid. Met essentiële aminozuren voor een glanzende huid en vacht. Met taurine en vitamine A voor gezonde ogen en een goed zicht. Optimale zuurtegraad draagt bij tot een goede werking van de urinewegen. Met fructo-oligosachariden (Florastimul) voor een gezonde darmflora. Met yucca-extracten voor minder geurende uitwerpselen.

BENTO KRONEN PREMIUM Light is een volledige evenwichtige voeding speciaal samengesteld voor oudere, minder actieve katten of katten met een neiging tot overgewicht (bv. gesteriliseerde of gecastreerde katten). PREMIUM Light is een hoogwaardige voeding met kip en licht verteerbare granen, maar met een gereduceerd energiegehalte. Ongeveer een derde van alle katten lijdt aan overgewicht. Katten die gecastreerd, gesteriliseerd of minder actief zijn, worden gemakkelijk te zwaar en moeten dan ook een aangepaste voeding krijgen. BENTO KRONEN PREMIUM Lightbevat minder energie en is rijk aan voedingsvezels. Dit kattenvoer bevat ook L-carnitine. Deze natuurlijke substantie bevordert de vetverbranding en ondersteunt de hartfunctie bij oudere katten.
  • Bento Kronen Premium Adult 3 kg.
    Bento Kronen Premium Adult 3 kg.
    € 19,55
  • Bento Kronen Premium Adult 10 kg.
    Bento Kronen Premium Adult 10 kg.
    € 49,99
© 2014 - 2020 Langhout's Dierenspeciaalzaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel