Kies uw categorie

Royal Canin Labrador Junior 3 kg.

Vorige Artikel 8 van 11 Volgende
€ 25,80 (inclusief 21% btw)
Aantal

Rasspecifieke voeding voor Labrador Retriever pups tot 15 maanden

belangrijkste kenmerkDe Labrador Retriever is goed gebouwd, sportief, dapper en gek op water. Een groot deel van zijn lichaamsbouw en eigenschappen zijn terug te voeren op zijn verleden als werkhond. Zowel voor vissers als door jagers was hij een gewilde werkhond vanwege zijn tomeloze inzet en apporteerdrift.

Spierontwikkeling

In de groeiperiode neemt het gewicht van de Labrador Retriever minder snel toe, terwijl zijn skelet steeds sterker wordt. Een belangrijk onderdeel in deze groeifase is de spieropbouw van de pup. De spieropbouw vindt voornamelijk in de laatste paar maanden van de groeifase plaats. Het is daarom uiterst belangrijk dat de pup dan een aangepaste voeding krijgt.

Langzaam volwassen
De pup is steeds beter in staat om grotere hoeveelheden voeding te verteren. In deze belangrijke groeifase, is het van belang om uw pup 'schraal' te laten opgroeien, wat bijdraagt tot het behoud van gezonde gewrichten.

Unieke brok

brok

Tanden en gebit
De melktanden die de pup heeft gekregen toen hij ongeveer 3 weken oud was, worden vervangen door volwassen tanden. Wanneer hij de leeftijd van 7 maanden heeft bereikt, is zijn gebit ontwikkeld tot een volwassen gebit.

Na het wisselen van zijn gebit is het belangrijk om de pup te stimuleren om zijn eten te kauwen voordat hij het doorslikt. Wanneer de hond langzamer eet, wordt zijn spijsvertering minder belast en wordt ook zijn mondhygiëne verbeterd .

Labrador Retriever  Junior is in deze fase een uitstekende voeding voor uw hond.

 

© 2014 - 2019 Langhout's Dierenspeciaalzaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel