Farm Food Dental Bone XXS (10-12 cm)

Vorige Artikel 43 van 81 Volgende
€ 2,25 (inclusief 21% btw)

Farm Food Rawhide Dental Bones

De Farm Food Rawhide Dental Botten bevatten geen chemische anti-oxidanten ter "verbetering" van de uitstraling of de smaak.

Farm Food Rawhide is gemaakt van gedroogd onderhuids bindweefsel (de tweede stevige en taaie laag van de huid) van runderen. De witte Farm Food Rawhide kauwkluiven komen uit Europa en worden gemaakt van de huiden van runderen die voor de vleesproduktie worden gehouden.

Het productiebedrijf is een onderdeel van een grote slachterij. De huiden worden direct na het slachten machinaal gespleten. De buitenste, onverteerbare, lederhuid wordt daarbij verwijderd voor de leerproductie. De binnenste lagen verteerbare onderhuids-bindweefsel worden gewassen en op de gewenste maat in stukken gesneden

Een belangrijk aspekt van onze produkten is dat er bij of na de produktie geen schadelijke stoffen worden gebruikt. Daardoor kunnen wij een schoon, zuiver en veilig produkt garanderen.

Farm Food Rawhide en uw hond.

Farm Food Rawhidebotten zijn stevig, hard en volledig verteerbaar. Door inwerking van speeksel komt tijdens het kauwen collageen vrij, een lichaamseigen eiwitverbinding. Dit collageen lost tandplak op. Daarnaast vindt er door de schurende werking, tijdens het kauwen op het taaie materiaal, een grondige, zichtbare reiniging van het hondengebit plaats.

Vanwege deze totaalreiniging wordt Farm Food Rawhide "De smakelijke, gezonde en natuulijke tandenborstel voor uw hond" genoemd. 

Het is algemeen bekend dat in de mond achtergebleven voedselresten niet alleen een slechte adem, maar tevens tandplak tot gevolg hebben. Deze tandplak is op zijn beurt weer verantwoordelijk voor het zo gevreesde tandsteen en kan ernstige vormen aannemen waardoor ook het tandvlees wordt aangetast met als gevolg ontstekingen en het verlies van tanden en/of kiezen.

Farm Food Rawhide bestel je online op www.langhoutdieren.nl

Samenstelling: 100% binnenste ongelooide huidlaag van runderen.

 

© 2014 - 2020 Langhout's Dierenspeciaalzaak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel